Prijave na 21. sajam gospodarstva u Zaprešiću

Udruženja obrtnika Zaprešić i ove godine u suradnji s gradom Zaprešićem organizira već tradicionalni 21. SAJAM GOSPODARSTVA U ZAPREŠIĆU.

Planirani termin održavanja je 11. 12. i 13. listopad 2019. godine (petak, subota i nedjelja) u Zaprešiću na adresi Trg dr. Franje Tuđmana 1 u sportskoj dvorani, a ako obrtnici, poduzetnici i ostali gospodarstvenici pokažu veći interes organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također spremni urediti u skladu s potrebama.

Prostor za izlaganje biti će uređen prema zahtjevima od strane izlagača, bilo da žele izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru naših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Na sajmu se mogu ponuditi proizvodi i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima poput modnih revija, revija frizura, nastupa kulturno-umjetničkih društava, predstavljanja pojedinih obrta i zanimanja i sl. u koje se mogu uključiti svi izlagači ovisno o interesima i očekivanjima, a i ostali koji se žele na bilo koji način predstaviti na Sajmu.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01/3310-810 ; 01/3310-329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati, i na email: udruzenje-zapresic@zg.t-com.hr ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. kardinala Alojzija Stepinca br. 2.

I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijavu za sudjelovanje možete preuzeti ovdje:

DOC: Prijava za sudjelovanje na 21. Sajmu

PDF: Prijava za sudjelovanje na 21. Sajmu