Europsko prvenstvo cvjećara 2020 (European Florists Champions – Europe Cup)

Obavještavamo Vas da se u Poljskoj, grad Katowice, od 5. do 7. lipnja 2020. godine, organizira Europsko prvenstvo cvjećara 2020 (European Florists Champions – Europe Cup) / https://www.europacup2020.eu/en/

Program puta, kako smo ga pripremili, podrazumijeva polazak iz Zagreba 4. lipnja (rano ujutro) , dok je povratak planiran 7. lipnja s dolaskom u večernjim satima.

Cijena aranžmana iznosi 685,00 kuna po osobi (dvokrevetna soba s doručkom u Hotelu ibis budget Katowice Centru)

Osim cijene puta, potrebno je platiti i ulaznice za Europsko prvenstvo cvjećara 2020, a cijene i način kupnje možete pronaći u dokumentu koji šaljemo u privitku.

Link za ulaznice: https://www.europacup2020.eu/en/tickets/

Napomena: Potvrdu aranžmana i uplata akontacije iznosi 300,00 kuna do 16. ožujka 2020.

U slučaju manjeg broja prijavljenih ili drugih nepredviđenih situacija postoji mogućnost promijene cijene aranžmana o čemu ćemo vas obavijesti na vrijeme.

Do navedenog roka potrebno je nama u HOK, na mail cehovi@hok.hr,  dostaviti sljedeće podatke (ime i prezime, naziv obrta, OIB, emali, kontakt telefon-mobitel), radi prijave.

Nakon prijave nama,  proslijediti ćemo vaše podatke agenciji koja će vam dostaviti predračun.
Pozivamo Vas da se prijavite, posjetite ovaj događaj i podržite našu natjecateljicu.

Pravo prvenstva imaju članovi Hrvatske obrtničke komore, dok će ostali biti potvrđeni ovisno o raspoloživosti mjesta.

Sugeriramo da se prijavite i prije navedenog roka, odnosno što je prije moguće budući da će se prijave i potvrda aranžmana raditi po principu prvenstva, odnosno datuma prijave i uplate akontacije.

Program  puta:

09_PONUDA_aranzman_2020_katowice