HZJZ objavio dvije nove preporuke za catering djelatnosti i za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 na javnim događajima i okupljanjima

HZJZ objavio je dvije nove preporuke vezane za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) i za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja.

Preporuke za obavljanje djelatnosti pripreme i posluživanja hrane (catering) dostupne su OVDJE.

Preporuke za sprječavanje zaraze bolešću COVID-19 tijekom održavanja javnih događanja i okupljanja dostupne su OVDJE.

Ostalo

Nova Odluka Stožera CZ RH i Preporuke za sprečavanje zaraze bolešću COVID-19 u ugostiteljskim objektima

Stožer CZ RH donio tri nove odluke

Stožer CZ produžio mjeru: Ograničeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije „Barovi” do 7. listopada

Stožer produžio mjeru: Ograničeno radno vrijeme ugostiteljskih objekata iz kategorije „Barovi” do 7. rujna