“Nova prilika” za nezaposlene u Zaprešiću

U prostorijama Udruženja obrtnika Zaprešić, 24. siječnja 2019. godine održana je prezentacija projekta „Nova prilika – lokalno partnerstvo za zapošljavanje Zagrebačke županije“. Projekt provodi Regionalna razvojna agencija Zagrebačke županije u suradnji s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje i Obrtničkom komorom Zagreb.

Predavač, Tomislav Biškupec, istaknuo je kako je ovaj projekt prilika koja se pruža svim nezaposlenim osobama, a pravo na dobivanje potpore za samozapošljavanje mogu ostvariti svi koji se prijave za aktivno sudjelovanje u Projektu. Sam projekt u potpunosti je financiran sredstvima iz Europskog socijalnog fonda.

Nakon prezentacije Regionalne razvojne agencije Zagrebačke županije, održana je radionica za ostvarivanje prava za samozapošljavanje. Radionicu je vodio Goran Stojanović iz Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Zaprešiću.
Projektu „Nova prilika“ nazočio je i Krunoslav Knežević ispred Obrtničke komore Zagreb, s kojim je dogovoreno i održavanje motivacijske radionice projekta „RADO“ 26. veljače 2019. godine u Udruženju Zaprešić.