ODRŽANA PLANSKA SJEDNICA SKUPŠTINE UDRUŽENJA OBRTNIKA ZAPREŠIĆ

Planska godišnja sjednica Skupštine Udruženja obrtnika Zaprešić održana je u srijedu, 14. prosinca 2022. godine u 18:00 sati u prostorijama Udruženja.

Na samoj sjednici raspravljalo se o Izmjenama i dopuna Financijskog plana Udruženja za 2022. godinu, kao i o Programu rada i Financijskom planu za 2023. godinu te su prijedlozi Izmjena i dopuna Financijskog plana za 2022. godinu, Program rada i Financijski plan za 2023. godinu jednoglasno usvojeni.

Sjednici su nazočili gosp. Antun Trojnar, predsjednik Obrtničke komore Zagreb i gosp. Marko Cesar , potpredsjednik Obrtničke komore Zagreb. Predsjednik Trojnar pozdravio je prisutne članove Skupštine, naveo je kako je Udruženje obrtnika Zaprešić jedno od Udruženja koje ima najbolju suradnju s lokalnom samoupravom, naročito s Gradom, a kao dokaz tome je Sajam gospodarstva koji je nakon dvije godine neodržavanja, održan te smatra da je to jedna jako dobro odrađena priča koju će Obrtnička komora Zagreb i ubuduće podupirati. Zahvalio se tom prilikom i predsjedniku Davoru Pismarović koji je jedan od Potpredsjednika Obrtničke komore Zagreb  i bivšoj predsjednici, gđi Jasenki Jančić na dobroj suradnji u proteklih osam godina. Svoje obraćanje prisutnima završio je s obećanjem da će Obrtnička komora Zagreb pomoću Udruženju pri kupnji vlastitog poslovnog prostora.

Na kraju sjednice Skupštine, predsjednik Udruženja zahvalio se članovima Skupštine na odazivu i zamolio ih je da ga svi zajedno podrže i da se aktivno uključe u provedbu izglasanog Programa rada kao i Financijskog plana za 2023. godinu.

Ostalo

Fiskalizacija – uvodi se QR kod kao sastavni dio računa

Javni poziv „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2020. godinu

Službeni izvadak elektroničkim putem dostupan u Obrtnom registru

Pravo obrtnika na naknadu za vrijeme privremene nesposobnosti za rad radi bolesti i za vrijeme samoizolacije