Poziv: 22. SAJAM GOSPODARSTVA

Nakon proteka dvije godine od održavanja 21. SAJMA GOSPODARSTVA u Zaprešiću u organizaciji Udruženja obrtnika Zaprešić, a zbog poznatih vam razloga, evo ponude da opet budemo zajedno.

Naime, ove godine, uz podršku našeg Grada i općina organiziramo 22. SAJAM GOSPODARSTVA te vas pozivamo da na istom sudjelujete sa svojim proizvodima i uslugama kao i svim drugim oblicima privređivanja.
I ove godine Sajam bi organizirali u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole «Ban Josip Jelačić» u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, u sportskoj dvorani, a u slučaju većeg interesa organizirati ćemo izlaganje pod šatorom odgovarajuće veličine kao i dosadašnjih godina, te na vanjskom otvorenom prostoru koje smo također u suradnji s vama spremni urediti u skladu s vašim potrebama. Pozivamo vas da predložite bilo koji oblik suradnje, spremni smo ga prihvatiti, ako će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, a time i većoj uspješnosti Sajma.
Kao i do sada prostor za izlaganje biće uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, sa svojim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. S obzirom na povećanje svih troškova cijena izložbenog prostora ove godine biti će 100,00 kn/m².

Nadamo se da vam je proteklo razdoblje bez SAJMA bilo dugo, da ste bili zadovoljni svojim dugogodišnjim sudjelovanjem na Sajmovima te da ćete zbog svega toga i ove godine sudjelovati i učiniti sve da obnovljeni SAJAM bude još bolji i posjećeniji.

Sajam će se održavati od 14. do 16. listopada u vrijeme proslave Dana Grada, a biti će otvoren 14. listopada u petak u 11 sati, a ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10.00 do 20.00 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta, Zagrebačke županije i Grada Zaprešića te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore, Obrtničke komore Zagreb i svih naših općina.

Iskoristite priliku za nove poslovne kontakte i ponudite svoje proizvode i usluge jer je Sajam prodajnog karaktera.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01/3310-810; 01/3310-329 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati i na mob. 099/631-8939; 098/885-010 ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca br. 2 ili na e-mail: udruzenje-zapresic@zg.t-com.hr

Prijavnicu za Sajam možete preuzeti ovdje: Prijava za sudjelovanje na 22. Sajmu.doc

Nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, vratite na našu adresu poštom ili e-mailom ili direktno u našu stručnu službu.

I ove godine Sajam će biti popraćen raznovrsnim aktivnostima u koje se možete uključiti i vi ovisno o vašim interesima i očekivanjima.

Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 5. listopada 2022. godine.

Potpisom ove Prijave izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na 22. SAJMU GOSPODARSTVA. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Udruženja obrtnika Zaprešić, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 2 te mogu biti brisani na zahtjev.

S poštovanjem,
Predsjednica Udruženja obrtnika
Jasenka Jančić, dipl. oec., v.r.

 

DOKUMENTI:
– POZIV ZA SAJAM 2022.g.PDF
– Prijava za sudjelovanje na 22. Sajmu.DOC