Poziv na poslovni skup i razgovore obrtnika i poduzetnika u Celju

Poštovani/a,

pozivamo Vas da se prijavite za sudjelovanje na Poslovnim razgovorima obrtnika i poduzetnika, koji će se održati 19. rujna 2024. godine u Celju, u sklopu 56. Međunarodnog obrtničkog i poduzetničkog sajma.

Organizator poslovnog susreta je Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije, a sudjelovat će poduzetnici iz više zemalja. Razgovori su namijenjeni obrtnicima i poduzetnicima iz djelatnosti pametne tehnologije, robotike, obrade metala, prerade plastičnih masa, izrade alata i strojnih dijelova, automobilske industrije, građevinarstva, logistike i transporta, elektroindustrije te razvoja i transfera novih tehnologija.

Obrtno-podjetniška zbornica Slovenije pokriva troškove organizacije, dok sudionici sami snose putne troškove i smještaj. Sudionici dobivaju besplatnu ulaznicu za sajam i akreditaciju s materijalima na ulazu. Radni jezik je engleski, a sudjelovanje besplatno.

Prijaviti se možete putem internetske stranice poslovnih razgovora u Celju, a na navedenoj stranici možete vidjeti popis prijavljenih sudionika, program razgovora i uređivati profil svojeg obrta. Rok prijave je do 17. rujna 2024. godine.

Za dodatne informacije kontaktirajte nas na 01/48 06 650 (Dražen Horvat) ili na e-mail: drazen.horvat@hok.hr i/ili hok@hok.hr.

Sudjelujte uz podršku Hrvatske obrtničke komore i obiđite sajam u Celju. Više informacija potražite ovdje.

S poštovanjem,

Hrvatska obrtnička komora
Ilica 49/II, 10002 Zagreb
tel: 01/48 06 666 (centrala)
e-mail: hok@hok.hr

Izvor: HOK