Poziv: IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177)

U sklopu dodjele bespovratnih sredstava Obrazovanje za poduzetništvo i obrt (HR.1.1.11) Zagrebačka županija u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb provodi projekt IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR.1.1.11-0177)

POZIV NA PREZENTACIJU PROJEKTA

IN PODUZETNIK

čast nam je pozvati Vas na završnu konferenciju EU projekta
IN PODUZETNIK – Interaktivna baza podataka poduzetnika (HR1.1.11-0177)
koja će se održati
12. srpnja u 12.00 sati u velikoj dvorani Obrtničke komore Zagreb u Ilici 49.

Cilj konferencije je prezentirati rezultate projekta od kojih je najznačajniji upisivanje 2000 poduzetnika u novu interaktivnu bazu podataka koja će doprinijeti boljoj komunikaciji između potpornih institucija i poduzetnika/obrtnika. Interaktvna baza podataka omoguduje pristup ažuriranim podacima o poduzetnicima i obrtnicima, ciljano informiranje o sajmovima, edukativnim radionicama, natječajima i dr.; praćenje aktivnosti obrtnika i sl.  U anketiranju poduzetnika i obrtnika sudjelovali su i učenici srednjih strukovnih škola u sedam
gradova Zagrebačke županije: Vrbovec, Dugo Selo, Ivanid-Grad, Sveti Ivan Zelina, Samobor, Velika Gorica i Jastrebarsko. Osim toga, u školama je provedeno 15 radionica i promotivne aktivnosti u svrhu poticanja mladih na poduzetništvo. Nastavno na projektne aktivnosti, Zagrebačka županija je organizirala edukacije “Kako postati poduzetnik” i certificiranje poduzetničkih vještina EBC*L (European business competence licence) pa de se na konferenciji uručiti potvrde sudionicima navedenih edukacija.
Projekt se financira iz Europskog socijalnog fonda u sklopu Operativnog programa Razvoj ljudskih potencijala 2007.-2013. Projekt provodi Zagrebačka županija u partnerstvu s Obrtničkom komorom Zagreb.

Upravljačko tijelo je Ministartsvo rada i mirovinskog sustava, a provedbeno tijelo 2.razine je Hrvatski zavod za zapošljavanje, Ured za financiranje i ugovaranje projekata Europske unije. Provedba projekta traje godinu dana (27.07.2015.-26.07.2016.) s proračunom od 265.607,46 HRK (od čega je EU financiranje 250.607,46 HRK).
Nakon kratke prezentacija o aktivnostima u projektu bit će organiziran domjenak.
Dodatne informacije o projektu možete saznati na www.in-poduzetnik.eu.

S veseljem očekujemo Vaš dolazak.

POZIV MOŽETE PREUZETI OVDJE