Prijave za dvodnevni 17. Obrtnički sajam Ivanić

Poštovani izlagači, svi zainteresirani obrtnici,

Ovim putem koristimo priliku pozvati Vas kao izlagača na naš sajam.

Sajam će se održat će se u subotu i nedjelju 3. i 4. lipnja 2023. godine s trajanjem od 09.00 do 20.00 sati u ulicama Moslavačka i Kralja Tomislava, a kao manifestacija dio je programa za Dan grada. Grad Ivanić-Grad raspolaže određenim brojem izložbenih štandova koji će se naplaćivati po rješenju izdanom od strane Komunalnog centra Grada Ivanić-Grada po cijeni od 60 eura za dva dana po izlagačkom mjestu.

Izlagači koji imaju vlastiti štand i žele s njim izlagati molimo da navedu u prijavi veličinu štanda. Cijena za izlagače s vlastitim štandom 2,00 m x 1,00 m je 60 eura.

Izlagači su uz prijavu obvezni priložiti presliku rješenja o upisu u registar trgovačkih društava, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, udruga.

Prijave neregistriranih izlagača kao i zaprimljene nakon 30. travnja 2023. neće dobiti račune za uplatu, te NEPLAĆENI računi s valutom plaćanja 25.05. 2023. ne mogu se uzeti u obzor. Izlagači su dužni pridržavati se zakonskih odredbi koje reguliraju prodaju robe ili obavljanja usluga prigodnom prodajom, te se obavezuju da prodaju i izlažu na vlastitu odgovornost. Napominjemo da izlagači prehrambenih proizvoda moraju imati sanitarnu knjižicu, bijele pregače, maramu i rukavice, te da hranu prigodno zaštite od vanjskih utjecaja.

Sajam prati niz kulturno umjetničkih i zabavnih sadržaja: natjecanje učenika strukovnih zanimanja tijekom cijelog dana, a u večernjim satima  Međunarodni žabarski karneval uz koncert Vanne i Matije Cveka.

Poziv i obrazac PRIJAVA za sudjelovanje je objavljen na www.tzig.hr, www.okz.hr i www.uo-ivanic.hr.

Organizator zadržava pravo odabira izlagača i rasporeda izlagača na sajmu.

Potvrde o sudjelovanju bit će poslane izlagačima do 05.05.2023., a uplate izlagačkih mjesta vršit će Komunalni centar koji će slati račune s valutom 25.05.2023.

Prijavu molimo vratiti popunjenu najkasnije do 30. travnja 2023. godine na adresu:

Udruženje obrtnika Ivanić-Grad, 10310 Ivanić-Grad, K. Tomislava 42,

e-mail: uo.ivanic.grad@hok.hr,

kontakt telefon: 01 2888-475, 091 9029 003

Popis odobrenih izlagača bit će 26. svibnja 2023. na www.tzig.hr

Izvor: UO Ivanić -Grad

 

 

Ostalo

Fiskalizacija – uvodi se QR kod kao sastavni dio računa

Javni poziv „Stipendiranje učenika u obrtničkim zanimanjima“ za 2020. godinu

Službeni izvadak elektroničkim putem dostupan u Obrtnom registru

Pravo obrtnika na naknadu za vrijeme privremene nesposobnosti za rad radi bolesti i za vrijeme samoizolacije