Split: Sajam cvijeća 2018. / Sajam obrtništva

Udruženje obrtnika Split organizira tradicionalni 43. Sajam cvijeća koji će se održati u periodu od 5. do 8. svibnja 2018. godine. Obzirom da se ove godine Sajam diže na veću razinu te uključuje i ostale obrtnike u manifestaciju, a ne samo cvjećare koji su ključni nosioci ovog projekta. Iz tog razloga pozivaju se obrtnici, prvenstveno OPG – ovi, cvjećari, obrti vezani za hortikulturu, tradicijski obrti (kovači, postolari, torbari, krznari, kišobranari i ostali) da se prijave za nastup na ovu manifestaciju.
Proizvođači i prodavači će imati osigurani izložbeni prostor od strane organizatora potpuno besplatno te će moći izlagati i prodavati svoje proizvode tijekom čitavog sajma na atraktivnim lokacijama u Splitu (parku Đardin te podrumima Dioklecijanove palače).
Udruženje obrtnika Split će bit u mogućnosti, zahvaljujući suradnji sa Europskom Unijom, ugostiti i mnoge inozemne izlagače što će svakako svim obrtnicima pružiti mogućnost ostvarivanja novih poslovnih kontakta. Za vrijeme sajma obrtnici će moći prezentirati svoj rad i svoj posao. Svaki izlagač će na svečanom otvaranju sajma dobiti i prigodno priznanje te će cijeli događaj biti i medijski popraćen. U sklopu samog sajma biti će organizirano i međunarodno florističko natjecanje što ovaj događaj čini još atraktivnijim. Ukoliko ste zainteresirani za izlaganje ili natjecanje na Sajmu molimo da se prijavite najkasnije do 16. veljače 2018. godine., kako bismo na vrijeme znali osigurati potreban prostor te ostale logističke uvjete.
Za sve natjecatelje koji su izvan splitsko-dalmatinske županije biti će osiguran smještaj o trošku organizatora.