POZIV OBRTNICIMA, PODUZETNICIMA I OSTALIM SUDIONICIMA NA 23. SAJMU GOSPODARSTVA

I ove godine, uz podršku Grada Zaprešića i susjednih općina, organiziramo 23. izdanje našeg tradicionalnog prodajnog Sajma gospodarstva, ovoga puta u novom osvježenom formatu pod radnim nazivom „Obrtništvo u doba umjetne inteligencije“. Sajam je prilika da predstavite i ponudite javnosti svoje proizvode i usluge, a tome ćemo zajednički pridodati i niz drugih sadržaja koji se tiču poboljšanja položaja vas kao obrtnika i poduzetnika.

Pozivamo vas da sudjelujete na 23. SAJMU GOSPODARSTVA sa svojim proizvodima i uslugama, kao i da se uključite i u sve druge organizirane oblike promocije obrtništva i poduzetništva, te iskoristite ovu priliku za uspostavljanje novih poslovnih odnosa i razvoj vašeg poslovanja.

I ove godine Sajam organiziramo u sportskoj dvorani i predvorju Srednje škole Ban Josip Jelačić u Zaprešiću, Trg dr. Franje Tuđmana 1, kao i na vanjskom otvorenom prostoru koji ćemo urediti u skladu s vašim potrebama. Slobodno predložite vaš željeni oblik suradnje, otvoreni smo za sve prijedloge koji će doprinijeti Vašoj boljoj promociji, većoj uspješnosti Sajma i ukupnoj promociji obrtništva i poduzetništva.

Kao i prijašnjih godina prostor za izlaganje bit će uređen prema vašim zahtjevima bilo da želite izlagati samostalno, zajedno s vašim poslovnim partnerima ili u okviru vaših općina, udruženja, zadruga, udruga i slično. Ovogodišnja cijena izložbenog prostora je 20,00 EUR/m².

Sajam se održava od 13. do 15. listopada 2023., u vrijeme proslave Dana Grada, a bit će otvoren u petak, 13. listopada, u 11 sati. Ostale dane radno vrijeme Sajma je od 10 do 20 sati.

Sajam organiziramo uz pokroviteljstvo Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Grada Zaprešića, suorganizatorstvo Zagrebačke županije i Obrtničke komore Zagreb te uz sponzorstvo Hrvatske obrtničke komore i svih naših općina.

Za sudjelovanje potrebno je ispuniti prijavu za sudjelovanje. Nakon što skicirate štand, u dogovoru s nama, prijavu je potrebno vratiti na našu adresu poštom, e-mailom ili direktno u našu stručnu službu. Prijave za sudjelovanje na Sajmu primamo do 30. rujna 2023. godine.

Preuzmite WORD dokument: Prijava za sudjelovanje na 23. Sajmu

Preuzmite PDF dokument: Prijava za sudjelovanje na 23. Sajmu

Preuzmite PDF dokument: Obrazac za odabir izložbenog prostora Zaprešić

Preuzmite PDF dokument: Cjenik dodatne opreme Zaprešić

Preuzmite PDF dokument: Dokument poziva

Potpisom Prijave za izlaganje izlagači daju privolu za prikupljanje, obradu i korištenje navedenih osobnih podataka vezanih za izlaganje na 23. SAJMU GOSPODARSTVA. Ti podatci neće biti javno dostupni, čuvat će se u uredu Udruženja obrtnika Zaprešić, Ulica kardinala Alojzija Stepinca 2 te mogu biti brisani na zahtjev.

Sve informacije o Sajmu možete dobiti na tel. 01/ 3310 810; 01/ 3310 329 i na mob. 099/631-8939 svakog radnog dana od 7.00 do 15.00 sati ili direktno u Udruženju obrtnika Zaprešić, Ul. kardinala A. Stepinca br. 2 ili na e-mail: uo.zapresic@hok.hr

S poštovanjem,

Predsjednik Udruženja obrtnika Zaprešić
Davor Pismarović, v.r.